torsdag 28 oktober 2010

Bulle i Ugnen ;)

Har testat ett nytt recept. BLÅBÄRSBULLAR!
 Innan gräddningen såg dom mest ut som slaktavfall (!)
Väl klara......ååååh så goda! Himelskt. Smakar sött, kardemumma, apelsin och blåbär. JÄTTEstora! Här kan man lugnt säga att skenet bedrar, för dom ser inte mycket ut för världen :)

onsdag 27 oktober 2010

Ros rosa rosor

 Kan bli tokig av att det ser rörigt ut hemma. Detta e en bra uppfinning.....men tyckte såklart inte att dom passade in som dom var ;)
Decopage blev det..... Mise en place (eller hur det nu stavas)
 Esmeralda är minst lika pysslig som mamma. Hon dekorerar och Jonathan saboterar. Inte lätt när lillebror är nyfiken och drar i målarrocken.
Kanon fin :) Blev en julklapp till mormor
Rubriken var ju rosa, så var bara tvungen att lägga upp bild på Esmeraldas rosa Julstjärna!

tisdag 26 oktober 2010

Lite smått och gott

 Orginalet...köpt på tradera....innan min behandling
Resultatet
 Dessa ramarna köpte jag för många år sedan i en liten inredningsbutik på Orust. Tänkte göra dem vita, men när jag gått över en sväng med sandpapper tyckte jag dom var charmiga med det slitna i rött :)
 Orkideérna har fått sina tråkiga krukor uppiffade med en spetskant
 Extraförvaring på toa. Ett fynd från ÖB som fått sig lite färg. Krukorna från CULT fick jag av en av Niklas systrar när jag fyllde förra året.
Här har jag vart på gipset igen. Jonathans hand och fot.
Esmeralda och Jonathan har varsin krok i hallen. ''Storasyster'' och ''Lillebror''
Små ord på vägen. Finns även ''LOVE'' och ''HOME'' utplacerat. Gjutna i Ikeas iskubsform

Renovering



Mitt första projekt som mammaledig blev att renovera upp köksbordet från min barndom, helt i furu. Slipa, vitmåla och betslacka. Detta blev klart 6 Juli.

Carpe Diem

Ny dag, nya möjligheter. Finstart på dagen, En mugg kaffe och hembakad lingonsmörgås:) Tänkte ägna en stund åt bilduppläggning av en del av årets projekt. Man får ju starta nånstans.

måndag 25 oktober 2010

Ursäkta röran....Jag startar upp ;)

Jaha....på mångas begäran har jag skaffat en blogg.....ännu nåt nytt att lära sig. Kan tänkas se rent fördj*vligt ut ett tag. Förhoppningsvis kommer det upp vardag och alster snart. Ha tålamod med mig. SÅ: Ursäkta röran, jag startar upp :)